Hjälp vid rivning och renovering

Du planerar möjligen att renovera ditt hem. Det kan vara fråga om köket, badrummet, ett sovrum eller så slår du på stort och gör om hela bostaden. Anlita experter för snabb hjälp om det är så att du känner att du inte själv är kapabel att göra rivningen eller renoveringen.

Rivning

Tillsammans med det bolag du anlitar, planerar du grundligt allt som kommer att ingå i din rivning eller renovering. Det är flera saker som du bör tänka på då du börjar riva. Exempelvis är det nödvändigt att täcka in möbler eller spärra av de rummen som du inte nu renoverar. Vid renovering uppstår förstås också buller och erfarna bolag vet hur de jobbar så att de stör omgivningen så lite som möjligt. All avfall som uppstår vid rivningen blir borttransporterade av byggbolaget.

Renovering

Också själva renoveringen kan du låta ett byggbolag ta hand om. Både små och stora projekt blir väl utförda av professionella byggare. Det kan till exempel vara fråga om att tapetsera ett sovrum, flytta en innervägg, kakla om i badrummet eller byta ut dörrarna på dina köksskåp. Du kan även få hjälp med val av material som du använder till renoveringen.